24/7 online Snelle levering Niet goed geld terug Veilig betalen

NederlandsEnglishDeutsch+31(0) 596 57 2992
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Honda CR-V onderdelen

Sleutelen aan een Honda CR-V en daarvoor op zoek naar nieuwe of gebruikte onderdelen? We zijn uw specialist in autodemontage voor Japanse en Koreaanse merken. Zoals voor deze SUV, die de eerste in z’n soort was van dit merk.

De afkorting staat voor Comfortable Runabout Vehicle en is vooral bedoeld om de terreinauto te combineren met een luxe model. Dat blijkt uit het interieur en het rijcomfort, vooral als de auto goed wordt onderhouden. Dat lukt met de nieuwe en gebruikte Honda CR-V onderdelen, die u eenvoudig online kunt bestellen.

De auto bestaat inmiddels al een aantal generaties, na de introductie in 1996. Een paar jaar later werd de auto in 2002 en 2003 in de Verenigde Staten uitgeroepen tot Small SUV van het jaar. Met de juiste nieuwe en gebruikte onderdelen kunt u de Honda CR-V in uitstekende conditie houden.

Aandrijving, motor, verlichting en meer

Benieuwd naar de verschillende onderdelen die u kunt bestellen voor de Honda CR-V? We zetten er een aantal voor u op een rij:

En zoekt u naar vervangende onderdelen voor het onderstel, de motor of op het elektrische vlak? Ontdek de nieuwe en gebruikte onderdelen voor het interieur, de veiligheid, het koelsysteem en als u zoekt naar accessoires.

Tip: weet u niet goed wat er aan de hand is of welke Honda CR-V onderdelen u nodig heeft? We denken graag met u mee, om de auto weer in uitstekende staat te brengen. Vertel onze specialisten wat u zoekt of ervaart, dan helpen we u de bestelling te plaatsen.

Nieuwe en gebruikte Honda CR-V onderdelen

We combineren een breed assortiment nieuwe en gebruikte Honda CR-V onderdelen. Eenvoudig online te bestellen, omdat we die vaak voor u op voorraad hebben. Snel in huis in Nederland en België, omdat u daar meteen mee aan de slag kunt.

Bij Japoto zijn we uw specialist in zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor uw Honda CR-V, altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij een assortiment met meer dan 70.000 artikelen vinden we altijd waar u naar op zoek bent, zodat u de auto kunt repareren of een belangrijk onderdeel kunt vervangen. En heeft u vragen over het specifieke onderdeel dat u nodig heeft of bent u benieuwd welke combinaties we zouden aanraden? Bel ons op telefoonnummer 0596 - 57 2992 of stuur ons een e-mail naar info@japoto.nl. We horen graag van u.

Waarom Honda CR-V onderdelen bestellen bij Japoto.nl

Meer dan 40.000 onderdelen
Voor 16.30 besteld is morgen in huis
Gespecialiseerd in Honda CR-V onderdelen
Scherpe prijzen
Verzenden dagelijks in Nederland en daarbuiten
Gebruikte onderdelen en nieuwe onderdelen

Gebruikte Honda CR-V onderdelen kopen

Honda verlichting    Honda carrosserieHonda uitlaatHonda aandrijving  Honda remsystemen    Honda onderstel

 

 

Klantenservice

 
 
0596 57 2992                     
 
 
3- Maand garantie
 
 
14 Dagen op zicht

 

 
 
WhatsApp                         
 
 
06 27 47 63 54
 
 
 

 

Wij accepteren...

BovenTerug