24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
Nederlands English Deutsch
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Demontage auto´s

Demontagebedrijf Japoto is gespecialiseerd in het demonteren van jonge schadeauto's en de verkoop van (gebruikte) onderdelen. Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld met demontageauto’s van elk Japans en Koreaans merk. Wij ontdoen deze auto’s volgens de strengste milieunormen van alle vloeistoffen om ze vervolgens te demonteren. Japoto selecteert hierbij elk onderdeel grondig op kwaliteit en voorziet de auto’s van een classificatie en code. Op de wijze kunt u ze direct vinden in onze actuele, online voorraad.

Ben u benieuwd welke demontage auto’s wij allemaal hebben staan, klik dan hier en laat ons even weten wat welk onderdeel je van een bepaalde auto zoekt. Dit kan per mail, telefonisch of door gewoon even bij ons langs te komen.Japoto Parts

Stadsweg 37
9917 PV Wirdum
Tel.: +31(0) 596 57 2992
Fax: +31(0) 596 57 3013
E-mail: info@japoto.nl

 


Recycling auto

Naast het demonteren van jonge schadeauto's voor de bruikbare onderdelen, recyclet Japoto ook oudere auto's die zijn afgeschreven of niet meer door de APK- keuring komen. Dit alles gaat volgens de regels van de ARN (zie hieronder). Bij het inleveren van uw auto die geschikt is voor demontage ontvangt u een geldig RDW vrijwaringsbewijs.

ARN (Auto Recycling Nederland) is in 1995 opgericht door de autobranche. Dit vanwege de wettelijke verplichting auto's aan het eind van hun levensduur duurzaam te verwerken. ARN werkt samen met tal van partijen uit de recycling- en mobiliteitsbranche. Samen met deze partijen realiseert ARN een recyclingpercentage van 85%. Dat wil zeggen dat zij 85% van het gewicht van een auto recyclen.


Over Suzuki sloperij Japoto

Japoto heeft een groot aanbod aan onderdelen. Als auto- demontage bedrijf beschikken wij over velen onderdelen op voorraad van de volgende merken: Mazda, Honda, Chevrolet, Hyundai, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, Lexus, Nissan, Sabaru, Kia, Toyota en Daihatsu. Wij hebben door middel van een computersysteem precies inzicht in onze voorraad. Ook de zoekfunctie op onze website maakt het voor u gemakkelijk om onderdelen te vinden. Japoto levert naast tweedehands onderdelen ook nieuwe onderdelen.

Wij voldoen als bedrijf aan alle eisen die gesteld worden voor arbo, milieu en veiligheid. We zijn in het bezit van vergunningen en erkenningen van onder meer de RDW, ARN en STIBA.
 

Online onderdelen bestellen

Het is mogelijk nu direct auto onderdelen online te bestellen. Wanneer u voor 16.30u een bestelling plaatst op de website, heeft u het de volgende dag al in huis! Al onze pakjes worden bezorgd door DHL. U kunt op onze website betalen met iDeal. Bekijk snel het gehele aanbod in onze webshop!

Voorraad en levertijd:

Alle gebruikte onderdelen die u op onze website ziet staan zijn in voorraad. Dit betekend dat wanneer u voor 16.30 uur besteld (en betaald), uw order dezelfde werkdag nog weggaat. 
Onze nieuwe onderdelen worden voorzien van een levertijd. Deze levertijd wordt aangegeven per onderdeel.  Voorkom frustratie en probeer ruim te plannen met eventuele vervolgafspraken (montage, vakantie etc.)


Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze contactpagina. Ook kunt u natuurlijk gewoon langskomen in onze zaak, gevestigd in Wirdum.

Openingstijden:              Ma-vr: 08.30 - 17.30, za 09.00 - 12.00
Tel nr.:                            0596 57 2992
Adres:                             Stadsweg 37, 9917 PV Wirdum

 

» Veelgestelde vragen
» Levering & betaling