24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
Nederlands English Deutsch Français
ma-vr 08.30-17.30

 

vacature: Expeditie

Het auto-onderdeel is besteld. Nou moet het alleen nog bij de klant komen. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Jij vindt in het magazijn het juiste artikel, pakt deze goed in en zorgt dat het verzendbedrijf het artikel meeneemt, zodat onze klanten het de volgende dag kunnen installeren en direct weer de weg op kunnen. Verder zet jij je in om anderen bij te staan als de situatie zich daartoe leent. 

Jij werkt accuraat, klantgericht, probleemoplossend, stressbestendig en tevens netjes. Gecombineerd met jouw doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat geen één klant in de kou staat. Zie jij dit zitten, solliciteer dan vandaag nog.

Werken bij Japoto

Japoto is een autodemontagebedrijf die schadeauto's demonteert en vervolgens de onderdelen hiervan verkoopt. Het is hierbij de bedoeling dat alle onderdelen, die dus ondanks dat ze van kapotte auto's afgehaald worden, toch als kwalitatief hoogstaande artikelen worden verkocht. Dit houdt in dat wij secuur omgaan met de demontage en behandeling van de onderdelen maar ook voortdurend kritisch moeten zijn over onze handelswaar, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

 

>Wat bieden we jou

  • Uitdagende werksfeer
  • 3-maand inwerkperiode
  • 38-urige werkweek met ATV dagen
  • Mogelijkheid tot vast contract

 

>Wat wordt jouw taak

  • Accuraat artikels opzoeken
  • Alles netjes en zorgvuldig inpakken
  • Helpen bij invoer van nieuwe onderdelen als er tijd over is

 

Contact

Kom jij ons team versterken? Mail je CV en een motivatiebrief naar harriet@japoto.nl. Mail ook voor je stagemogelijkheden. We hopen dat we je snel uit kunnen nodigen.