24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
Nederlands English Deutsch Français
ma-vr 08.30-17.30

 

vacature: Magazijn

Jij beschrijft jezelf als een net persoon die een hekel heeft aan rotzooi en graag leeft aan de hand van systemen om de orde te bewaren. Jij bent accuraat en vindingrijk. Problemen los je op voordat ze gevolgen krijgen en mochten er toch gevolgen ontstaan, dan onderzoek jij tot de bodem hoe het komt en hoe je het voorkomt. Alles overzichtelijk houden en ook nog schoon, dat is jouw doel.

Ben je probleemoplossend en resultaatgericht? Zet jij je graag in voor orde en houd jij van het maken van systemen om na te volgen? Ben jij bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor het magazijn van Japoto, solliciteer dan vandaag nog.

Werken bij Japoto

Japoto is een autodemontagebedrijf die schadeauto's demonteerd en vervolgens de onderdelen hiervan verkoopt. Het is hierbij de bedoeling dat alle onderdelen, die dus ondanks dat ze van kapotte auto's afgehaald worden, toch als kwalitatief hoogstaande artikelen worden verkocht. Dit houdt in dat wij secuur omgaan met de demontage en behandeling van de onderdelen maar ook voortdurend kritisch moeten zijn over onze handelswaar, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

 

>Wat bieden we jou

  • Uitdagende werksfeer
  • 3-maand inwerkperiode
  • 38-urige werkweek met ATV dagen
  • Mogelijkheid tot vast contract

 

>Wat wordt jouw taak

  • Magazijn onderhouden
  • Oude voorraad opnieuw inscannen
  • Expeditie en invoer ondersteunen

 

Contact

Kom jij ons team versterken? Mail je CV en een motivatiebrief naar harriet@japoto.nl. Mail ook voor je stagemogelijkheden. We hopen dat we je snel uit kunnen nodigen.