24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
Nederlands English Deutsch Français
ma-vr 08.30-17.30

 

vacature: Sales

Weet jij het verschil tussen alle versies van de Yaris van 1999 tot 2022? Kun jij de klant helpen het juiste component voor zijn/haar auto te vinden? Communicatie met de rest van het team vind je belangrijk en je weet hoe je elkaar inspireert om te zorgen dat de klant tevreden wordt. Je zou jezelf beschrijven als een expert op het gebied van auto kennis en sales, maar je ziet jezelf ook als een teamplayer.

Mensen omschrijven jou als een sociaal persoon. Jij zet je graag in voor anderen en zorgt ervoor dat het bedrijf loopt. Je bent klantgericht maar ook klantvriendelijk. Ben jij enthousiast en wil jij meedenken hoe je de sales van Japoto kunt verbeteren, solliciteer dan vandaag nog.

Werken bij Japoto

Japoto is een autodemontagebedrijf die schadeauto's demonteerd en vervolgens de onderdelen hiervan verkoopt. Het is hierbij de bedoeling dat alle onderdelen, die dus ondanks dat ze van kapotte auto's afgehaald worden, toch als kwalitatief hoogstaande artikelen worden verkocht. Dit houdt in dat wij secuur omgaan met de demontage en behandeling van de onderdelen maar ook voortdurend kritisch moeten zijn over onze handelswaar, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

 

 

>Wat bieden we jou

  • Uitdagende werksfeer
  • 3-maand inwerkperiode
  • 38-urige werkweek met ATV dagen
  • Mogelijkheid tot vast contract

 

>Wat wordt jouw taak

  • De klanten telefonisch en via mail helpen een onderdeel uit te kiezen
  • Onderdelen aanbieden via diverse online platformen
  • Facturatie en ordenen

 

contact

Kom jij ons team versterken? Mail je CV en een motivatiebrief naar harriet@japoto.nl. Mail ook voor je stagemogelijkheden. We hopen dat we je snel uit kunnen nodigen.