Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Autodemontage

Autodemontage – Als autodemontagebedrijf staan wij al tientallen jaren bekend om ons ruime assortiment demontage onderdelen. Onze onderdelen staan allemaal online, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons wagenpark te bezoeken. Onze ervaren monteurs demonteren dagelijks Japanse en Koreaanse schadeauto’s. Graag voorzien we u van een gedegen advies en beantwoorden we al uw vragen over autodemontage. Kom gerust eens bij ons langs, of bestel direct uw gebruikte auto-onderdelen online!

Autodemontage; beschikbare onderdelen

Ons ruime assortiment bestaat uit 81.000+ onderdelen, die opgedeeld worden in onderstaande subcategorieën:

Uw voertuig aanmelden voor demontage

Wij zijn gespecialiseerd in autodemontage en hebben door de jaren heen duizenden voertuigen minutieus gedemonteerd. Aanmelden voor demontage kan bij ons zowel online als telefonisch. Efficiëntie en eenvoudig is waar wij naar streven.

Tevens geschiedt de demontage van uw auto tegen een aantrekkelijke vergoeding en ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Daarnaast garanderen wij dat uw schadeauto te allen tijde op een duurzame manier wordt gedemonteerd.

Uw auto aanmelden voor demontage kan eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen:

RDW vrijwaringsbewijs en sloopverklaring

Voordat u ons autodemontagebedrijf opzoekt, dient u rekening te houden met onderstaande zaken:

- Bij het in beslag nemen van uw schade/ sloopauto dient het Voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel bekend als het chassisnummer, in het voertuig aanwezig moet zijn.
- Wanneer u de papieren niet meer kunt vinden, is het zaak dat u aan kunt tonen dat het voertuig eigen bezit is. Vervolgens vragen wij een sloopverklaring aan bij de RDW. Aangezien hier specifieke regels voor gelden, raden wij u aan om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Hoe gaat een autodemontagebedrijf te werk?

Voorheen werden demontagebedrijven autosloperijen genoemd. Tegenwoordig wordt de term ‘autodemontage’ gebruikt. Het demontageproces wordt opgedeeld in 6 stappen:

1. Wij kopen uw auto in
2. Melden het voertuig af bij de RDW
3. Zorgen voor een vakkundige demontage
4. Grondige check auto-onderdelen
5. Indien goedgekeurd: onderdelen te koop aangeboden
6. Tot slot wordt het chassis naar een metaalrecyclingbedrijf afgevoerd

Bent u op zoek naar gebruikte Japanse en Koreaanse auto-onderdelen? Bekijk direct ons enorme assortiment!

Demontage van uw voertuig; een duurzame oplossing

In het verleden werden auto’s vaak gesloopt. Tegenwoordig opereren demontagebedrijven duurzamer en wordt middels recycling de levenscyclus van de auto-onderdelen verlengd. Bij Japoto zorgen we ervoor dat elk onderdeel individueel wordt beoordeeld. Auto-onderdelen die nog goed zijn, worden gedemonteerd en komen in ons assortiment terecht.

Ook is ons streven gedurende het demontageproces om het aantal afvalstoffen minimaal te houden. Dit realiseren wij door onze werkplekken regelmatig te upgraden. In onze demontagehallen treft u de nieuwste apparatuur, waarmee we auto-onderdelen vakkundig en efficiënt demonteren.

Enorm assortiment

In Nederland zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van gebruikte Japanse en Koreaanse auto-onderdelen. In totaal kunt u kiezen uit meer dan 81.000 onderdelen, die onderverdeeld zijn in 12 categorieën. Of u nou op zoek bent naar gebruikte motoren, versnellingsbakken, of voor- en achterlichten, in onze webshop vindt u altijd een onderdeel dat aan uw wensen voldoet en binnen uw budget valt. Voor vragen over onderdelen of autodemontage staan wij u graag telefonisch te woord!

Japoto Parts; specialist in autodemontage

Bent u erover uit en wilt u direct uw auto aanmelden voor demontage? Vul dan het bovenstaande formulier in, zodat wij uw voertuig spoedig op gewenst adres kunnen ophalen.

Mocht u nog een brandende vraag hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over autodemontage!