24/7 online Snelle levering Niet goed geld terug Veilig betalen

NederlandsEnglishDeutsch+31(0) 596 57 2992
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Autosloop Groningen

Autosloop in Groningen gezocht? We zijn uw specialist in zowel gebruikte als nieuwe onderdelen voor Japanse en Koreaanse merken. Als demontagebedrijf voor auto’s weten we precies hoe die in elkaar zitten. Met een assortiment van meer dan 70.000 artikelen zorgen we ervoor dat u dat wat u nodig heeft eenvoudig online kunt bestellen.

We weten als autosloop in Groningen hoe belangrijk het is dat de onderdelen nog goed van kwaliteit zijn. U ontvangt standaard garantie op alle aankopen, om u daar geen zorgen over te maken. Bovendien betaalt u natuurlijk de laagste prijs, terwijl we de onderdelen op voorraad hebben en de verzending razendsnel in orde kunnen maken. Bestellingen van voor 16:30 uur heeft u in Nederland en België standaard de volgende werkdag al in huis.

Milieubewuste demontage en recycling

We zijn ons als autosloop bewust van de mogelijkheden tot recycling en milieubewuste demontage. Veel onderdelen zijn nog van uitstekende kwaliteit, zelfs als de auto zelf dat niet meer is. De losse onderdelen zijn nog goed te gebruiken, iets waar we graag een bijdrage aan leveren. Op die manier spelen we een milieubewuste rol om de auto weer in topconditie te brengen, met de onderdelen die daarvoor nodig zijn.

We zijn uw specialist voor gebruikte onderdelen van de autosloop in Groningen, net als voor nieuwe onderdelen die u nodig heeft. Wij maken de bestelling graag voor u in orde, bijvoorbeeld voor merken zoals:

Tip: zoekt u naar gebruikte of nieuwe onderdelen voor andere (Japanse en Koreaanse) merken? Geen zorgen, onze specialisten denken graag met u mee. Op die manier helpen we u de auto weer in uitstekende conditie te brengen.

Autosloop Groningen: Japanse en Koreaanse automerken

We zijn uw autosloop in Groningen, dankzij onze uitgebreide ervaring als demontagebedrijf voor auto’s. We weten hoe die in elkaar zitten, hoe we ze uit elkaar kunnen halen en hoe u de onderdelen weer uitstekend kunt gebruiken. Voor specifieke modellen en uiteenlopende problemen, terwijl u daar natuurlijk een zo laag mogelijke prijs betaalt. Bestel meteen online, dan gaan we er mee aan de slag en heeft u uw bestelling zo snel mogelijk in huis.

Bij Japoto zijn we uw specialist in autosloop in Groningen, altijd milieubewust en met het oog op recycling. Daardoor hebben we een assortiment met meer dan 70.000 nieuwe en gebruikte auto-onderdelen. Vragen over onze autosloop of juist op zoek naar specifieke onderdelen voor de auto die u rijdt? Bel ons op telefoonnummer 0596 - 57 2992 of stuur ons een e-mail naar info@japoto.nl. We horen graag van u.

   Klanten Service

       3 - 12 Maand garantie
    
   14 Dagen opzicht
    
   Hulp bij bestellen
    
   Originele onderdelen
    
   Levering binnen 24 uur

 

     
 

       +31 (0) 596 57 2992  
        
info@japoto.nl

    Snel naar

    zoeken-naar-onderdelen   Onderdelen
    onderdelen-aanvragen   Onderdelen aanvragen

    japoto-blog   Blog
    
tips-en-adviezen-over-auto-onderdelen   Tips & adviezen
    
bestel-procedure   Bestel procedure
    
retourneren-van-onderdelen   Retourneren
    algemene-voorwaarden   Algemene voorwaarden

    informatie   Informatie

    demontage-autos   Demontage auto's
    inkoop-autos   Auto inkoop
       Over ons

 

    Volg ons op

   Volg-ons-op-facebook  volg-ons-op-instagram

 

  betaal-met-ideal
paypal-en-andere-betaal-mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

BovenTerug