24/7 online 24/7 online Snelle levering Snelle levering Niet goed geld terug Niet goed geld terug Save Veilig betalen
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Autosloop Friesland

Autosloop in Friesland gezocht? We zijn een autodemontagebedrijf, gespecialiseerd in Japanse en Koreaanse merken. Die kennen we van binnen en van buiten, waardoor we zoveel mogelijk onderdelen kunnen recyclen. Milieubewust en bovendien een voordelige keuze, om opnieuw gebruik te maken van de materialen die nog van uitstekende kwaliteit zijn.

Milieubewuste demontage en recycling

Is de auto rijp voor de sloop en zoekt u naar een geschikt adres in Friesland? Wij zorgen ervoor dat we waardevolle onderdelen uit de auto halen, om die weer aan te bieden voor nieuwe eigenaren. En zoekt u zelf naar belangrijke onderdelen voor uw auto? We zijn gespecialiseerd in merken zoals:

En zoekt u nieuwe of gebruikte onderdelen van andere Japanse en Koreaanse auto’s? We zorgen er met ons assortiment van meer dan 70.000 artikelen voor dat u die eenvoudig online kunt bestellen.

Tip: weet u niet goed wat u nodig heeft? Onze specialisten in autosloop in Friesland denken graag met u mee. Over wat er aan de hand kan zijn en wat u nodig heeft, om de bestelling zo snel mogelijk voor u in orde te maken.

We demonteren auto’s van diverse merken, waarmee we doorlopend bouwen aan onze voorraad onderdelen. Op die manier zijn we de autosloop in Friesland waar u naar zoekt. Voor nieuwe en gebruikte onderdelen, altijd op basis van uitstekende kwaliteit. Ondertussen betaalt u natuurlijk een scherpe prijs, zowel voor de diverse merken als de specifieke modellen waar het om gaat. Wij weten wat er aan de hand kan zijn en wat u nodig heeft. Of we maken de bestelling meteen in orde, als u ook zelf goed weet wat er nodig is.

Autosloop Friesland: Japanse en Koreaanse automerken

We zijn als autosloop in Friesland gespecialiseerd in Japanse en Koreaanse automerken. Die kennen we als demontragebedrijf voor auto’s van binnen en van buiten. We hebben jarenlange ervaring met de diverse modellen en uitvoeringen, waarvan we precies weten hoe ze in elkaar zitten. En wat er nodig is om ze weer in topconditie te brengen. De makkelijkste manier om de auto te herstellen of onderdelen achter de hand te houden, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Bij Japoto zijn we uw specialist in autosloop in Friesland, altijd milieubewust en met het oog op recycling. Daardoor hebben we een assortiment met meer dan 70.000 nieuwe en gebruikte auto-onderdelen. Vragen over onze autosloop of juist op zoek naar specifieke onderdelen voor de auto die u rijdt? Bel ons op telefoonnummer 0596 - 57 2992 of stuur ons een e-mail naar info@japoto.nl. We horen graag van u.