24/7 online Snelle levering Niet goed geld terug Veilig betalen

NederlandsEnglishDeutsch+31(0) 596 57 2992
ma-vr 08.30-17.30, za 09.00-12.00

Levering & betaling

Wij maken gebruik van de pakketdienst van DHL en T&T. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het schadevrij verzenden van alle onderdelen welke wij leveren. Ook grote colli als bumpers, motorkappen en motorblokken zijn deze firma toevertrouwd. Japoto.nl beperkt de kans op transportschade door de onderdelen te verpakken in speciaal voor ons op maat gemaakte dozen. Tevens zijn wij verzekerd voor eventuele schade, u loopt dus nooit een risico! Mocht u niet thuis zijn dan zal de vervoerder het pakket nogmaals aanbieden. Daarna zal deze voor u worden opgeslagen in  het dichtsbijzijnde depot. Versturen vanaf het depot is mogelijk, maar dan worden er wel extra verzendkosten in rekening gebracht.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Verzendkosten Nederland
Verzend,- en handelingskosten zijn per order:

- € 6,95 voor kleine pakketten
- € 10,- voor middelgrote pakketten
- € 15,- voor middelgrote pakketten met volume
- € 35,- voor artikelen op een 1/2 pallet
- € 50,- voor grote onderdelen & pallet (bv een motor)


Verzendkosten België
Verzend,- en handelingskosten zijn per order:

- € 13,90 voor kleine pakketten
- € 20,- voor middelgrote pakketten
- € 30,- voor middelgrote pakketten met volume
- € 125,- voor artikelen op een 1/2 pallet
- € 125,- voor grote onderdelen
- € 150,- voor het verzenden (en ophalen) van een motorblok


U betaalt slechts 1 keer verzendkosten per bestelling, dus ongeacht het aantal artikelen dat u besteld.

Voor het versturen onder Rembours wordt een bedrag van € 10,01 extra berekend!


Alle onderdelen die wij versturen zijn standaard verzekerd tegen schade dus u loopt geen enkel risico als het onderdeel beschadigd raakt tijdens het transport.

Afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in ons magazijn (er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend). Selecteer dan in stap 3 van het bestelproces 'Bestelling afhalen'. Het bedrag met de verzendkosten verdwijnt dan van de factuur. Ook wanneer u afhaalt dient u het bestel en betalingsproces af te ronden! Voorkom teleurstelling en zorg ervoor dat het product dat u wilt afhalen, besteld via onze website.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betaalinformatie
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Japoto.nl. Houd er wel rekening mee dat de overboeking langer duurt.
Vermeld bij de overboeking altijd het ordernummer welke u kunt vinden in de orderbevestiging, welke u per mail ontvangt.

ABN Amro t.n.v. Japoto.nl te Wirdum. IBAN: NL92ABNA0570132118 - BIC: ABNANL2A

iDeal
Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis (alleen Nederland) of de Friesland Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen via internet.
- Snel, simpel en veiling online betalen via uw bank
- iDeal is gratis!
- Uw order kan dezelfde werkdag nog verstuurd worden (wanneer deze voor 16.30 uur betaald is)

Creditcard
De betaling van uw bestelling geschiedt via de beveiligde Mollie Platform. Uw betalingsgegevens zoals uw rekeningnummer of creditcardgegevens zijn bij Japoto niet bekend en worden niet opgeslagen. Wij rekenen hier geen transactiekosten voor..

Onder Rembours

Wilt u liever contant aan de chauffeur betalen? Dat kan wanneer u uw bestelling onder Rembours laat verzenden. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en zal diezelfde werkdag, mits voor 16.30 uur besteld, verzonden worden. Voor deze dienst wordt een bedrag van € 10,- extra berekend.

Paypal
Voor internationale overboeking is het vanaf heden ook mogelijk om met PayPal te betalen. Zo bent u als consument altijd verzekerd via PayPal! Wij rekenen hier 3,4% transactiekosten voor.

Mistercash/BanContact
Voor Belgische klanten is het mogelijk om met Mistercash/BanContact te betalen. Wij rekenen hier 1,8% transactiekosten voor.

Sofort
Voor Duitse klanten is het mogelijk om met Sofort te betalen. Wij rekenen hier 1% transactiekosten voor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retourprocedure & Annuleren

Wij verzoeken u om deze retour binnen 14 dagen (na ontvangst) aan te melden via info@japoto.nl

Ook kunt u ons binnen deze termijn op een andere wijze op de hoogte brengen dat u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht. Indien u ons vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heeft u vanaf dat moment nog 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk te retourneren

Uw retouraanvraag wordt in behandeling genomen door onze klantenservice. Hier krijgt u per mail bericht van. In deze mail staan de vervolgstappen van de behandeling van uw retour.
 

 

 

Klantenservice

 
 
0596 57 2992                     
 
 
3- Maand garantie
 
 
14 Dagen op zicht

 

 
 
WhatsApp                         
 
 
06 27 47 63 54
 
 
 

 

Wij accepteren...

BovenTerug